Kultauskurssi syksyn 2020 osalta on peruttu. Kultauskurssit keväällä 2021 päivitetään syksyn aikana.

Kurssiaikataulu:

la  9-18.00
su 9-16.00

Kurssilla perehdytään lehtikultauksen eri menetelmiin teoriassa ja käytännössä sekä
lehtikullataan kaksi kasvoreliefiä, jotka saa mukaan kurssin päätyttyä.

Kurssimaksu 360€ sisältää alv:n 24%, kultausvälineiden käytön ja myös lehtikullan sekä kahvit ja lounaat Sofian ravintolassa.
Aikaisempaa kokemusta kultauksesta ei tarvita. Kurssi soveltuu hyvin taiteilijoille ja eri alojen käsityöläisille, restauroijille, koristeveistäjille, ikonimaalareille tai muuten lehtikultauksesta kiinnostuneille.

Pieni ryhmäkoko mahdollistaa yksilöllisen alakohtaisen ohjauksen.

Erikoiskurssit Ikonikultauksen salaisuudet syksyn 2020 osalta on peruttu. Erikoiskurssi Ikonikultauksen salaisuudet keväällä 2021 päivitetään syksyn aikana.

Boluskultausta ja ornamentointia.

Kurssiaikataulu:

la 9.00-19.00
Su 9.00-18.00

Tällä kurssilla kultaus valmistetaan tarkoitusta varten valmistelulle korkealaatuiselle ikonipohjalle. Kultaus tehdään bolus/polimenttikultauksena, osittain mattakultauksena, osittain kiiltokultauksena. Sädekehä ornamentoidaan ja osittain kiiltokullataan. Kurssilla opetetaan runsaasti ikonikultaukseen liittyviä vanhoja niksejä ja työmenetelmiä, jotka ovat olleet käytössä salaisuuksina ainoastaan mestareiden työhuoneilla ja joiden avulla jokainen ikonimaalari onnistuu valmistamaan kauniin ikonikultauksen.

Kurssin hinta on 360eur, sisältäen alv:n 24%, lounaat ja iltapäiväkahvit Sofian ravintolassa ja kultausvälineiden käytön. Kurssimaksu ei sisällä kurssia varten valmistettua ikonilautaa eikä lehtikultaa. Näiden hinta on n.135€, jotka laskutetaan kurssin loputtua.

Tulevat kurssit

  • Kultauskurssi syksyn 2020 osalta on peruttu. Kultauskurssit keväällä 2021 päivitetään syksyn aikana.
  • Erikoiskurssit Ikonikultauksen salaisuudet syksyn 2020 osalta on peruttu. Erikoiskurssi Ikonikultauksen salaisuudet keväällä 2021 päivitetään syksyn aikana.

Slide "Olen osallistunut Kultaus Oy Snellmanilla sekä Kultaajamestarin kultauskurssiin että erikoiskurssiin Ikonikultauksen Salaisuudet. Opetus oli erittäin innostavaa ja ystävällistä ja kaikesta heijastui syvä ammattitaito. Opetusryhmien pienestä koosta johtuen kaikki oppilaat saivat tarvitsemansa huomion. Voin lämpimästi suositella molempia kursseja!" Riitta Malmivaara, gemmologi, Helsinki Slide ”Suuret kiitokset. Sain enemmän kuin tulin hakemaan.
Olisi pitänyt tulla jo 10 vuotta sitten.”
Ikonimaalari, Helsinki
Slide ”Vihdoinkin lehtikultauksen tosiasiaa huipppuammattilaiselta. Kiitos! ” Käsityön ammattilainen, Helsinki Slide ”Sain enemmän kuin mitä olin tullut hakemaan!” Ikonimaalari, Helsinki Slide ”Energisoiva, miellyttävä kultainen irtiotto arjesta. Mahtava ruoka!" Arkkitehti, Helsinki Slide ”Rentouttava, paljon tosiasiaa kultauksesta sisältävä kurssi.” Kuvataiteilija, Helsinki

KULTAUSKURSSIT JA ESITELMÄT KULLASTA
JA KULTAUKSESTA ERI RYHMILLE

Tulevat kurssit

  • Kultauskurssi syksyn 2020 osalta on peruttu. Kultauskurssit keväällä 2021 päivitetään syksyn aikana.
  • Erikoiskurssit Ikonikultauksen salaisuudet syksyn 2020 osalta on peruttu. Erikoiskurssi Ikonikultauksen salaisuudet keväällä 2021 päivitetään syksyn aikana.

Ennakkoilmoittautumiset ja tiedustelut joko numerosta:
0400 316 991 tai yhteydenottolomakkeella.

Verkkokauppa

Verkkokauppamme tarjoaa samoja kultauksessa käytettäviä työvälineitä,
joita itsekin käytämme kultauksessa.